Parteneri
News
Scoala de Inot la Sibiu!
CS Delfinul isi extinde activitatea si in afara Bucurestiului, astfel ca, din data de 23.09.2013 vom incepe cursurile ...
Locul III in clasamentul cluburilor la Campionatul National Semifond!
Sportivii nostrii au incheiat Campionatul National Semifond (Copii 11-13 ani), de la Bacau, cu ...
Rezultate excelente ale sportivilor nostrii la Campionatele Nationale de Seniori in bazin scurt de la Hunedoara!
Clubul nostru a reusit sa obtina 3 medalii la Campionatele Nationale de Seniori in bazin scurt de la Hunedoara prin victoria in ...
ANUNT IMPORTANT!
CLUBUL SPORTIV "OLIMPIA" BUCURESTI pune in vanzare, incepand cu data de 01.11.2012, ABONAMENTE DE INOT de 12 sedinte/luna, la pretul ...
6 titluri la Campionatul National de Copii de la Braila!
Echipa noastra a avut un campionat national foarte reusit, astfel am reusit sa obtinem ...
Triathlon clinic
Incepand din februarie 2012 deschidem "Clinica" de triathlon, dedicata in special probei de inot, un concept nou in ...
Echipa
Cea mai reprezentativa sectie a CS Delfinul este cea de inot. Primele rezultate notabile au aparut in 2002 la nivelul Campionatelor Municipale, iar incepind cu anul 2004 sportivii nostri au obtinut primele medalii la Campionatele Nationale de copii si juniori.

In anul 2010, CS Delfinul, s-a situaut pe locul 13 in clasamentul general al cluburilor afiliate FRNPM, fiind primul club particular in clasament.

Parteneriate:
CS Delfinul colaboreaza cu Colegiul National Emil Racovita si cu C.S. Olimpia Bucuresti in vederea sustinerii si pregatirii comune a sportivilor.


Colectiv tehnic
Antrenor coordonator:
Prof. Matei Giurcaneanu

Matei Giurcaneanu este initiatorul proiectului "CS Delfinul", inceput in anii 90’, ce are la ora actuala are distinctia de a fi primul club particular de inot din Romania si totodata, cel mai de succes, la nivel de performanta, in topurile Federatiei Romane de Natatie. Matei a fost primul antrenor al grupelor de initiere si performanta din cadrul clubului. De-a lungul anilor, a reusit sa obtina numeroase medalii la campionatele nationale cu sportivii CS Delfinul, la toate categoriile de varsta, fiind totodata antrenorul grupei de seniori din cadrul clubului, ce a reusit in ultimii ani rezultate extraordinare prin sportivi precum Daniel Macovei(foto).
Anteprenor de succes, Vice-presedinte al Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, Matei este considerat unul dintre cei mai valorosi si de perspectiva antrenori din natatia romaneasca. Activitatea sa se extinde si in lumea triathlonului, unde a avut o contributie esentiala in infiintarea Federatiei Romane de Triathlon, si sprijina miscarea sportiva in acest sens, prin extinderea continua a ramurilor de activitate din cadrul CS Delfinul.
Antrenori:
Prof. Dan Dragulet

O figura emblematica pe marginea bazinelor din Romania, Dan Dragulet este unul dintre cei mai de succes antrenori de inot din tara, adunand in cei peste 30 de ani lucru cu copii, zeci si sute de medalii la campionate nationale, scolare sau municipale. Fost mare inotator de performanta, multiplu campion national de seniori cu recorduri nationale in probele de 100 si 200m bras. In prezent, este raspunzator cu pregatirea grupelor de performanta din cadrul CS Delfinul.

Prof. Natalia Jureschi - Gheorghe

Nascuta in Bucuresti, a absolvit Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport Bucuresti 2003 ca sefa de promotie, pentru specializarea natatie. Este de asemenea absolventa a ANEFS- FK, Master in Biomecanica si Kinetologie in anul 2005. Ca antrenor, are numeroase medalii obtinute la campionatele nationale si municipale, iar ca sportiv a practicat inotul de performanta timp de 12 ani. Lucreaza pentru clubul nostru de 13 ani, fiind cea mai veche antrenoare de la CS Delfinul. Are gradul II in invatamant, obtinut cu nota 10, si este inscrisa pentru examenul de gradul I. Natalia este sefa de echipa la CS Delfinul si conduce orele de grupa in zilele de luni, miercuri si vineri.

Prof. Cristian Tartaleanu

Nascut in Craiova, Cristi este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, in anul 2002, cu media 9.75. In 2006 a obtinut gradul definitiv ca profesor, cu nota 9.30, si este inscris la examenul pentru gradul II. In anul 2009 a absolvit cursurile postuniversitare de masterat in management sportiv. Are o experienta de 8 ani ca profesor, din care 3 ani in natatie, unde a reusit sa obtina numeroase medalii la campionate nationale, scolare precum si la diferitele cupe organizare de A.M.N.B. (Asociatia municipala de natatie Bucuresti). A practicat inotul de performanta pe toata durata facultatii, unde a participat la toate campionatele universitare. Pe Cristi il veti gasi, zilnic, in timpul orelor de grupa de la clubul nostru.

Instr. Marin Bogdan

Nascut in Bucuresti, Bogdan este absolvent al Facultatii de Comert si Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice. A practicat polo pe apa timp de 10 ani, la echipe precum Steaua (juniori) si Rapid (seniori), unde a reusit sa obtina numeroase titluri de campion national, vice-campion si alte titluri municipale. Ambitios, activ, poate chiar perfectionist, Bogdan este atestat in competente profesionale cu specializare inot si polo din 2008 si il veti gasi, in fiecare zi, la orele de grupa. El este totodata si antrenorul asistent pentru grupele de performanta din cadrul clubului.

Instr. Iuliana Elena Carp

Nascuta in Bucuresti, este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu. A practicat inotul de performanta timp de 12 ani in sistem de dubla legitimare pentru echipa Colegiului National “Emil Racovita” si CSA Steaua Bucuresti, cu performante notabile in procedeul bras. Atestata ca instructor sportiv, cu specializarea natatie, din anul 2009, Iuliana este o persoana ambitioasa, rabdatoare si serioasa. O veti gasi in cadrul orelor de grupa alaturi de cei mici.

Prof. Andreea Teculescu

Absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu- specializare Psihopedagogie si a Facultatii de Educatie Fizica si Sport, Specializare- Natatie. A practicat inotul de performanta timp de 12 ani in sistem de dubla legitimare pentru echipa Colegiului National “Emil Racovita” si CSA Steaua Bucuresti, multipla campiona nationala de juniori in procedeul craul, componenta a lotului national. Atestata ca instructor sportiv, cu specializarea natatie, din anul 2006. Andreea este coordonatoarea orelor de initiere din cadrul Complexului "Baia Neptun" din Sibiu.

Instr. Oana Catalina Diaconu

Absolventa a Academiei de Studii Economice, Oana este instructor sportiv calificat, cu specializarea natatie. A practicat inotul de performanta timp de 10 ani cu prezente pe podiumurile nationale de juniori in probele de 50 si 100m liber, concurand pentru Colegiul National “Emil Racovita” si CSA Steaua Bucuresti. Are 2 ani de experienta ca instructor de educatie acvatica pentru bebelusi si copii sub 3 ani si 5 ani experienta ca instructor de inot pentru grupele de varsta 3-5 ani, 5-7 ani. 7-12 ani. Pe Oana o veti gasi la orele de grupa alaturi de cei mici si ocazional la orele individuale.

Prof. Radu Ioan Stefanescu

Nascut in Bucuresti, este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti, inscris la Master in Management Sportiv si absolvent al Scolii Nationale de Antrenori cu specializarea natatie. A practicat inotul de performanta timp de 12 ani, multiplu campion national de juniori in probele de 50 si 100m spate. A concurat numai pentru CS Delfinul, fiind printre primii campioni nationali ai clubului. 6 ani de experienta ca instructor de inot cu ore desfasurate in mai multe locatii din Bucuresti, cu copii de toate nivelurile de la 3 ani la 16 ani. In prezent, Radu tine orele individuale pentru copii si adulti de la bazinul "Olimpia".

Prof. Scurtu Silviu Eugen

Născut în București, Silviu este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, Universitatea Ecologică, precum și absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, cu specializarea natație. Este atestat ca instructor de înot din anul 2007, iar în anul 2012 a absolvit cursurile Asociației Naționale a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România, fiind atestat și ca salvamar profesionist. A practicat înotul de performanță 12 ani la CSA Steaua București, timp în care a fost multiplu campion național la probele de 100m și 200m bras.

Prof. Robert Sovar

Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, Robert este un fost mare sportiv de performanta, campion balcanic la 50 si 100m liber si multiplu campion national de juniori si seniori in aceleasi probe. A fost desemnat maestru al sportului in anul 1992, iar in prezent este antrenorul sectiei de “Triathlon Clinic” din cadrul clubului nostru.

Sportivi reprezentativi:
Daniel Macovei

Dan Dragne

Giani Comboeanu (CS Olimpia)

Savastita Simona

Andrei Anghel

Andrei Nicula

Stan Ioana

Dumitru Maria

Cupa Hamsia 2014
Cupa hamsia
Concurs de inot la mare...
Scoala de Inot
Scoala de inot
Curs de inot in grupe de maxim 8 copii, antrenorul este alaturi de cei mici in apa si ii ajuta la primii lor "pasi"...
Triathlon Clinic
TriathlonClinic
Sport recent recunoscut in Romania (2003), triatlonul este o reusita imbinare a ...
Masters
Cursuri Tenis
Sportul, ca mod de viata, este unul dintre obiectivele principale ale clubului nostru...
Cursuri Tenis
Cursuri Tenis
Cursuri de initiere individuale sau pentru grupuri de 2-4 copii...